Miért az azair.hu?
2017. augusztus 01. írta: ZöldfülűUtazó

Miért az azair.hu?

Sajnos nincs annyi pénzem, hogy ne számítson a repülőjegy ára. Emiatt fontos, hogy a lehető legolcsóbb jegyeket találjam meg és ebben van nagy segítségemre ez az oldal. Pláne akkor hasznos, ha nincsen még pontos célunk, ha mindegy, hogy melyik társasággal és hova utazunk. Ha ügyesek vagyunk találhatunk 4-5, 7-8 ezer forintokért oda-vissza jegyeket Brüsszelbe, Berlinbe, Milánóba vagy Malmőbe.

wizz3_0.jpg

Viszonylag sok beállítást adhatunk meg a kereséshez. Először minden keresést árak szerint rendez a rendszer (ami számomra külön előny) de további lehetőségeket is biztosít a felület, például a dátum vagy átszállás szerinti rendezést. Emellett megadhatjuk azt, hogy honnan és hova szeretnénk eljutni. Ez önmagában nem nagy dolog, de több induló és fogadó repteret/országot is képes kezelni az oldal. Tehát megadhatjuk, hogy Olaszországba szeretnénk repülni Budapestről vagy Debrecenről. Így minden debreceni és budapesti járatot listáz a honlap ami Olaszországba megy. Ha tényleg mindegy hova mennénk és nagyon függünk a jegyártól, akkor az induló repterek megadása után van lehetőségünk kipipálni a ,,mindegy hova utazok" mezőt és így minden járatot látni fogunk ami a megadott repterekről indul. Számomra ez a funkció az, ami miatt ezt a repülőjárat keresőt használom. De persze van még lehetőség megadni az átszállások,ott töltött napok és utazók számát. Természetesen kereshetünk időszakra vagy konkrét dátumra is. Ha valaki a forint mellett szeretné megtekinteni az árakat euróban, fontban vagy dollárban, esetleg koronában vagy rubelben arra is van lehetősége. A képen pedig egy ismertebb fapados légitársaság repülőgépe látható.

Az oldalt ide kattintva tudjátok megnézni :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldfuluutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr5012709142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása